söndag 24 april 2011

Idag döptes Jolene!

vid tangenterna: Jessica kl. 21:27
Måste bara inleda med denna; 
Jag älskar att fynda i mitt eget sminklager! Hittade den här pärlan igår, återfann den liksom efter något år eller så i skymundan. Tror den är från någon vinterkollektion, typ... 2008? Funkar iaf än och ger ett superfint glow till ansiktet. Igår och idag har jag använt "mittenfärgerna" som rouge.

Världens snällaste bebis... Notera hur han la huvudet i handen och spanade tillbaka på oss när vi glodde på henne när prästen visade upp henne. Varför är hon inte så ljuv och rar när jag håller i henne?!

I församlingshemmet.

Mutti hade gjort så fina bordsdekorationer. <3

Såhär såg jag ut! Jag skulle haft en helt annan outfit, en vit klänning med spets, men panikbytte 5 minuter innan vi skulle åka, för det kändes som om det var jag som skulle döpas. (...)
Är väldigt glad för det, för jag kände mig sååå fin i min blommiga klänning - och fick många komplimanger för den också. :)

Här är några vitsippor jag plockade utanför oss nu ikväll. JAG ÄLSKAR VITSIPPOR!!

... men de här två älskar jag MEST! :):):)

Nu ska vi titta på ett avsnitt av "The Menthalist", dricka lite te och söndagsmysa. Tobbe är ju ledig imorgon (som "alla andra") men jag jobbar, så det blir en tidig kväll för mig. Det BORDE iaf bli det.

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos