söndag 17 april 2011

Lövhagen/ Finaste/ Söndagar är allt bra att ha ibland. De med.

vid tangenterna: Jessica kl. 16:34
Söndagen har varit so far so good! Vi åkte först till Jysk och slog till på nya solstolsdynor, jättefina, och sedan åkte vi ut till Lövet och vandrade runt där. Så skönt och mysigt och gå och småprata. Tänk att min kärlek är min bästa vän. Vad praktiskt ändå. 
Efter det blev det Kvantum, rundan inleddes med att vi var burkpappor och pantade burkar och flaskor (men mestadels burkar) för typ 120 spänn. Förstå att det har varit fullproppat i vår skrubb! Nu är det... aningens bättre åtminstone. Därefter en snabb lunchfika innan vi skulle handla. Vi satt och hörde på någon som förde ett samtal som i princip enbart bestod av ordet FAN. Det blev liksom så fruktansvärt tjatigt till slut att det inte gick att ignorera. Hahahah. Det var festligare än det låter, jag lovar. 

Nu lagar vi mat. Kyckling i ugn. Jag ska gå och göra sås typ... nu. 
Om ni undrar varför jag har "tippexat" i min fejja på bilden så beror det på att jag ser ut som en bulldog. När man undvikit potatis (och dylikt) i ett antal veckor och sedan brakar på med en chipsorgie så är det nämligen resultatet; VÄRLDENS SVULLNASTE FEJS. Sweeeet. Eller? Eh. Värt det? Ytterst tveksamt. Idag säger jag hejdå till potatisen igen.

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos