onsdag 28 september 2011

X-Beroende-Box

vid tangenterna: Jessica kl. 22:33
Har spenderat större delen framför Dragon Age 2. Fan vad beroendeframkallande dessa spel äääär! Jag dör. Blir typ kär i spelkaraktärerna. Men låt mig presentera Fenris liksom:
Åhhh vilken stilig alv. Legolas, släng dig i väggen!
Mm-hmm.

Fast jag har gjort lite annat också. Bakat choklad/kaffemuffins och gjort soppa till middag. Tobbe var lycklig för jag hade ingen selleri i soppan idag. Jag var ledsen. Över bristen på rotselleri, alltså. 
Nu jobbar jag 09.00-21.30 imorgon och 09.00-20.30 på fredag, så om det är lite tyst här innan helgen så vet ni varför (jag spelar alltså - tyvärr - inte DA).

Vi har precis beställt ett fint diskställ till vårt blivande kök! Vi kommer ju ha diskmaskin, men ett diskställ är alltid till nytta ändå. Det billiga i trä från Ikea (vi är inne på vårt andra nu) kändes trist att ha i det nya, fina köket... därav detta lite mer fancypantsy. ;)

Nu ska jag gå och lägga mig! Imorgon är det dagen före fredag! Jääähhhhj!

1 kommentarer :

Emelie Bäck, Cancerfonden on 30 september 2011 kl. 16:22 sa...

Hej! Nu är det dags för årets upplaga av Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj! Förra året uppmärksammade du Rosa Bandet och kampen mot bröstcancer här på din blogg. Vi hoppas förstås att du vill hjälpa oss i år igen, genom att uppmärksamma kampanjen och uppmuntra din läsare till att också engagera sig. Målet är att alla ska överleva bröstcancer. Hjälp oss att sprida budskapet! Här hittar du material till din blogg och olika sätt att hjälpa till: http://www.cancerfonden.se/sprid-budskapet. Tack!

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos