torsdag 22 september 2011

Torsdag; Sol, mul, sol, mul, sol.

vid tangenterna: Jessica kl. 13:04
Jag fattar inte varför, men om jag sitter hemma framför datorn och har linserna i, då blir jag så fruktansvärt trött i ögonen på nolltid; säg max 5 minuter. På jobbet kan jag ju sitta en hel dag och det funkar hur bra som helst. Hur kan det komma sig? På jobbet är det ju dessutom SÄMST luft (på allvar, de har gjort tester och noterat att vi typ inte HAR någon luft ungefär, haha. Det ska fixas, är det sagt.), så på vissa ställen är det förstås obekvämare än andra, men just med stirrandet på dataskärmen är det inga problem jämfört med här hemma.
Sitter med linserna i just nu i väntan på att mamma, Lilly & Jollis ska komma och plocka upp mig, så just nu är jag så trött i ögonen att jag skulle kunna ta en liten tupplur utan problem.

Jag glömde HELT bort att det var Bonde söker fru igår!! Jag hade för mig att det var något jag ville se, men noterade inte ens det när jag kollade tablåerna på tv.nu. Det blev ju DA II istället.
Sedan försökte jag kolla på reprisen som började vid midnatt, men somnade. Tur att det finns tv4play! :) Man kan ju inte gå miste om bönderna, liksom. Hallå.

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos