lördag 21 maj 2011

Underbara nostalgi.

vid tangenterna: Jessica kl. 23:29
Jag kom att tänka på ett mindre bra minne igår som ledde mig till ett annat ställe på nätet där jag skrev dagbok på den tiden. Och det dåliga minnet ledde till framgrävandet av väldigt många betydligt finare minnen.
Omständigheter och detaljer som jag har glömt bort. Och istället för att sitta och liksom plåga mig själv med det där smärtsamma enstaka minnet så känner jag hur jag sitter och ler.

Det här skrev jag den 26:e mars 2006:
 Jag kmr ihåg natten innan Danne, Tommy & co skulle ta studenten och jag och Tommy satt och pratade på msn, hela natten. Ända tills han var tvungen att sova en timma för att sen dra till champagnefrukost.
Danne sov med X den natten. Det var bängt. Hade jag och Tommy vetat det hade vi inte nöjt oss med att sitta vid datorerna utan våldgästat genom Dannes fönster.
Jag kmr ihåg deras studentdag. Pontus i kostym. Sara med megafon. Jag blev apfull hos danne och ringde Johanna och Lina och flyttade fram vår förfest som skulle starta åtta till halv sex istället. Tommy försökte dölja hur borta jag var när vi hämtade mat där dannes släkt satt. Han misslyckades. 
Jag mindes inte det där med Tommy och att han spenderade hela natten fram till deras student med att prata med mig. Om vad? Jag önskar jag mindes? Troligtvis inget särskilt. Och allt specifikt. Vi var bra på det.

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos