måndag 14 april 2014

Jag, fåglarna och en buss.

vid tangenterna: Jessica kl. 15:21

sunrise, weheartit, beautiful
bilder i kollage via weheartit
Det må vara halvfestligt att stänga av alarmet och kliva ur sängen klockan fyra på morgonen, men när man väl är uppe och en stund senare kliver ut genom dörren och de enda som tycks vara vakna är du själv och en fågelkör (samt en buss som obönhörligt plöjer fram genom de stilla gatorna) - då har det onekligen sin charm.
Eftersom det är påsklov så innebär det att många reser till Gotland, vilket betyder att det är lätt att hålla sig aktiv och vaken i skallen på jobbet. Jag var fortfarande uppe i något slags varv när jag kom hem (och kaffet jag drack hjälpte till, en kort stund), så jag hann plugga en timma ungefär innan det kändes som om någon tryckte på off-knappen. En powernap med Puff på soffan och en kolhydratfest i form av överblivna chips från helgen samt 6 bitar (!!!) mintkrokant fick bli medicinen för det. Ugh. Nåväl. Man FÅR busa lite med rutiner och restriktioner när man har börjat jobba så tidigt! ;) Förutsatt att det är någon enstaka gång, då. Hehe.

Jag fick sommarkänslor av den här morgonen och förmiddagen. Att cykla till jobbet i gryningen, ha frakten på en full avgång (med lite frakt, dock) och träffa "somrisar" (och mina vanliga, BÄSTA kollegor förstås) som börjar värmas upp inför högsäsongen - och så strålande sol rakt in i fraktkuren. Japp. Sommar.

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos