onsdag 3 april 2013

Bra eller Anus?

vid tangenterna: Jessica kl. 16:35
Jag gör lax- & broccolipaj för första gången nu. Jag var lite tveksam med hur jag skulle behandla laxen... ska den vara rå, kokt eller brynt? Det blev att jag stekte den litegrann i bitar men inte rakt igenom, för då blir den ju torr... Och den tillagas ju klart i ugnen, eller hur?
Vi får se hur det blir - pajdegen blev bra iaf! Jag bytte ut 1 dl mjöl mot sportgryn.

Jaa. Den som lever får se. Och smaka. Jag tror inte att det blir svinäckligt i alla fall.

För övrigt har jag meckat lite med bloggmallen, som ni kanske ser. Jag vill att datum-markeringen ska vara tydlig och jag tycker jag fick till den ganska bra nu - känns lite old school-blogspot. Den första Simple-mallen, ni vet? Jag gillade verkligen den. Haha.

2 kommentarer :

Hello cupcake on 3 april 2013 kl. 19:51 sa...

Man kan ta rökt lax annars, alltså varmrökt som de säljer i fiskdisken.
Den är ju redan tillagad och ska bara bli varm=)

Jessica on 4 april 2013 kl. 09:31 sa...

Ja, det ska jag nog ta nästa gång! ☺
Det var väl inget fel på den här, men det blev lite sådär tråkig "fiskig" smak som lax kan få ibland.

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos