lördag 16 juli 2011

Superspeedsaturday

vid tangenterna: Jessica kl. 20:32
Klicka för större
Den här dagen bara rusade förbi när den väl sparkade igång. Jag trodde faktiskt att det skulle bli en sån där långdragen dag imorse när jag satt och drog mig med den andra koppen te vid frukostbordet efter att ha sovit lite längre än vi brukar. Men jag ringde Jenny och kollade vad de skulle göra och stämde träff vid Waynes senare på dagen. Sedan var det alltså städning och en promenad innan duschdags och sedan var det pretty much bara att ge sig iväg. Lina, Robert & Tuva kom också och fikade med oss. Waynes har blivit vår nya hangout... Mycket häng där senaste månaderna. Jag gillar Waynes! Eftersom att det är så stort därinne i gallerian så gör det inget att man är högljudd (för det är vi oftast).

Efter fika/lunch så följde lite handlande på Coop, och när vi kom hem var klockan redan över fem. Vi fattade inte riktigt vart dagen hade tagit vägen, men mysig var den! :)
Vi gjorde toasts till "middag" (vi åt så sen lunch på Waynes så vi ville bara ha något lättare), jag skippade osten och späckade mina med kalkon (tunna skivor, ni vet), tomat och ruccola istället. Gott! Och ett stort avskalande av kalorier.

JAG KAN INTE FÅ IN I MITT HUVUD ATT KLOCKAN ÄR HALV NIO??!!
Det är hög tid för att mysa i soffan till The Kennedys!!

1 kommentarer :

CamillaLi on 16 juli 2011 kl. 22:36 sa...

söker du fler läsare? :) ta då del av mina läsare genom att gå in och skriv en kommentar i detta inlägg: http://www.kmilla.se/2011/july/dagens-blogg.html så kanske du är en av dem som får rampljuset i ett av mina inlägg på söndag! :)

http://www.kmilla.se/2011/july/dagens-blogg.html

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos