söndag 3 juli 2011

AND JUST LIKE THAT så hade dagen (och helgen) sprungit förbi

vid tangenterna: Jessica kl. 23:20

1 - Bästa bilden på världens gladaste Lilly♥, 2 - Aningen sämre bild på världens svettigaste och dammigaste moster precis innan det var dags att hoppa in i duschen, 3 - Kanske inte världens men åtminstone kvarterets snyggaste bränna. Jag glömde be Tobbe om hjälp med ryggen på morgonen när jag smörjde in mig... och sedan är inte brottarlinne det optimala rent formmässigt om man ska vara ute i solen hela dagen. Upptäckte jag.

Den här helgen bara flög förbi. Det sköna är ju då att veta att jag har semester, så att varje gång söndagsångesten försiktigt kröp sig på så kunde jag påminna mig själv om det och fortsätta le lika förnöjt som innan. Moahahaha!!

Jag sitter och kollar på bilder från förra årets sommarfest med jobbet, skrattar mer för varje gång jag ser dem... och vad gäller alla DG-festbilder överhuvudtaget och inte bara den förra så blir jag helt varm i hjärtat av att se dem. Det finns så många fina, fantastiska och roliga människor som jag lärt känna genom det här jobbet. Jag kan säga att jag VARJE sommar (min första var 2006) sedan jag började har funnit kamrater i människor som jag aldrig trodde att jag skulle ha något gemensamt med - och detta säger jag med största kärlek. Det är just det jag tycker så mycket om med vår sammanhållning - man inser verkligen att en person är så mycket mer än den där ytan man först ser. Är det något som jag lärt mig av mina år på DG så är det att människor aldrig upphör att förvåna mig. På gott och ont. Men allra, allra mest på gott.
 Jag ser mina kollegor som jag jobbar med året runt som min andra familj och sommarfåglarna är lite som våra "fosterbarn" som vi tar in och ger kärlek under sommaren, hahaha.
Men jag slutar liksom aldrig fascineras över det där. Vänskapen. Det är så fint.
Jag kan tycka att jag är lite knepig att verkligen lära känna, men en stor del av de som jag ser som mina närmaste och mest medvetna (om vad som utgör mig) vänner har jag kommit så nära tack vare att vi jobbat ihop. Det gör mig väldigt tacksam.

Imorgon går en av dessa personer tillbaka till jobbet efter en tuff sjukskrivning. Jag tänker på dig!♥ Finaste.
2008 var det 70-talsdisco som var temat!
Här har vi oh så trevligt runt en till synes mycket festlig chipsskål. Amen.

God natt!

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos