torsdag 6 december 2012

Två gamla hederliga julklassiker!

vid tangenterna: Jessica kl. 11:13
Hej där i lugnet efter snöstormen!☺
Imorse när jag knatade nerför backen mot Hamnis vid halv åtta så var det verkligen sådär löjligt fridfullt som det alltid är en sådan här morgon efter en dag fylld av totalt snökaos. De tappra människor som måste gått upp i ottan för att skotta fram sina bilar gled nästan ljudlöst fram på de - äntligen! - plogade vägarna, vi som var ute och traskade valde noggrant var vi satte ner fötterna för att inte halka och så tystnaden. Den magiska tystnaden! Underbart. "It´s beginning to look a lot like christmas..."


Men! Julklassikerna var det ja! Haha. Idag kom det post igen efter gårdagens uppehåll och i ett paket med julklappar så hade jag puttat ner Elf också. Älskar den filmen! En modern julklassiker, haha:) Den går ju på tv stup i ett varje år runt jul, men jag lyckas alltid missa början eller slutet eller mitten (haha) eftersom jag oftast meckar med annat under tiden (julfix alltså), så nu kan jag se hela i ett streck om jag vill.

Jag myser hemma med lite av Ikeas gamla julklassiker idag; doftljusen med äpple & kanel-doft. Jag hittade inga med pepparkaksdoft i år?! Men jag har haft den här varianten varenda jul sedan vi flyttade hemifrån, så det har blivit som en tradition bland alla andra. I år köpte jag värmeljusen, annars brukar jag ha ett blockljus eller ett i en sån där stor glasbehållare. Jag har ju lite andra doftljus i år också, så det var smidigare med värmeljus-varianten den här gången. Lyktan på bilden är från årets Ikea-julkollektion! Jag gillar den, den påminner ju om en snölykta, typ.

Ohhh jag har ett paket från tefrossa att hämta ut, innehållandes bland annat David Rio´s Power chai. Måste gå ner och hämta ut det snart!

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos