onsdag 26 december 2012

Så mycket bättre säsong 3

vid tangenterna: Jessica kl. 01:32
Darin%20&%20Maja%20Ivarsson%20-%20Nobody%20knows

Vi har faktiskt försökt att kolla på den här säsongen av Så mycket bättre, främst eftersom att jag ända sedan första säsongen hoppades på att Magnus Uggla skulle medverka, hans musik ligger mig nära hjärtat. Vi missade några avsnitt (Maja och Darins), men det kan man ju ta igen på play:en. Mina två bästabästabästa framträdanden var (förstås) Ugglas tolkning av Olles "Jag och min far" och - till min egen förvåning - Darin och Majas duett av hans "Nobody knows" (som jag aldrig hört innan, ska erkännas). Den ändrade typ hela min syn på Darin, som jag haft svårt för ända sedan Idol för en himla massa år sedan.

Det enda som jag verkligen inte gillade var Miss Li´s tolkning av "1:a gången". Det är min favoritlåt med Uggla alla kategorier (och borde få alla som säger att "Jag och min far" var en "ny" sida av Uggla att ta tillbaka det) och hon gjorde om den till någon konstig hopp-och-studs-pianoklink-dänga. Det har jag extremt svårt att förlåta.

Vi köpte faktiskt till och med skivan med "alla" låtarna när vi var i Haninge häromdagen - men till min stora besvikelse så var ju inte duetterna med! Wäääähhh!
ANYWAYS. Jag får gåshud av det här klippet! :D Och blir tränings/festsugen. (samma lyckokänsla)

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos