onsdag 23 mars 2011

Jag har VÅR i hela kroppen

vid tangenterna: Jessica kl. 23:07

Taggad på livet! Våren gör det med mig.
Lyssnar på Boyzone och minns en underbar sommar med bästa bobon, sleepovers, tv-spel och fantiserande om hur livet skulle bli. Det var den där sommaren vi gick från att vara småtjejer till att bli fullfjädrade, osäkra små tonåringar. Det var några veckor där innan allvaret satte in som var så underbara och precis så som ett sommarlov ska vara. Jag önskar att jag hade vetat då vad jag vet nu; Att det blir bra till slut. Livet. Kärleken. Vänskapen. Jakten på dem.
Att jag inte gifter mig med Ronan Keating men blir minst lika lycklig ändå, att jag efter mycket om och men får min alldeles egna drömprins i present av Livet för väl skött arbete i min uppgift att finna mig själv.
Att det är okej att vara - eller åtminstone bete sig som - ett pucko, bara man inte är för stolt för att erkänna när man har gjort fel. Och att man ibland måste acceptera att alla inte har just den egenskapen och att det är okej att inte vilja vara med dem då. 

Tänk om jag hade vetat då, när vi låg där i bäddsoffan och fnissade nätterna igenom, att jag fortfarande skulle minnas precis hur det kändes då - över 10 år senare.

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos