tisdag 1 mars 2011

Såhär kommer vi alla dofta i sommar;

vid tangenterna: Jessica kl. 21:45

Älskar den redan såå mycket! :D Det är en sådan doft som får en att känna hopp inför våren. "Det blir sommar i år också", liksom. Kartongen är också sådär flummigt underbar - med min älsklingscombo cerise och gult som bas! Det är en doft som kan tala för sig själv, men det visuella drar knappast ner helhetsintrycket. Det gillar vi. Såklart. 

"Upptäck Taj Sunset, Escadas limited edition-doft 2011. En doft av tropisk sensualitet som öppnas med en explosion av citrusdoftande blodapelsin och exotisk, fruktig doft av Alphonso-mango. Det blommiga och fruktiga hjärtat växer fram med blommor, söt primula och hallon. Doften dröjer sig kvar på en sexig, strand-inspirerad bas av kokosmjölk, mysk och sandelträ.
Denna doft tar dig med på ett exotiskt och sensuellt äventyr, och påminner om en sommar i Goa, den region i södra Indien känd för att förföra besökare med fantastiska stränder, vit sand, och en känsla av avslappnad värme. 

ToppnoterAlphonso Mango, Nektarin & Blodapelsin 
HjärtnoterVattenrika Blomster, Hallon, Ros & Äpple. 
Basnoter: Kokosnöt, Sandelträ & Mysk"
- text från eleven.se 
 Jag har ett test av den här hemma just nu och jag tänkte provköra den i några dagar. Det är kärlek vid första doftandet, men jag vet inte riktigt än om jag tycker om den fullt lika bra efter några timmar. Eventuellt kan den anslutas till doftfamiljen till våren...
"En feminin myskig doft, som tar fram moderna och överraskande kontraster från en klassisk chyprestruktur. Doftens hjärta är en hyllning till kärleken, uppbyggd av det mest feminina och förförande duetten av blommor; ros och jasmin. Jasminen bidrar med krispigheten och sina söta, honungsdoftande noter. Den turkiska rosen ger doften sin friskhet och mjukhet. 
Toppnoter: Blåbär, ingefära, bergamott.
Hjärtnoter: Jasmin, lavendelolja, turkisk ros. 
Basnoter: Mysk, patchouli, cypress."
- text från kicks.se 

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos