onsdag 12 mars 2014

Idag var är det JÄTTEMYCKET vår men på Simpsons & Family Guy var det jul.

vid tangenterna: Jessica kl. 22:02
Okej, dagens topplista piece by piece:
 - Vädret, såklart. Det gäller att passa på och bara FÅN-NJUTA nu innan helgen när det ska bli snöblandat och lite lägre temperaturer igen (aka tv-spelsväder).

 - De senaste två veckorna har jag grävt fram min väst och ersatt jackan med den - det ger en fin känsla av  vår. Dessutom är det ljust i nääääästan 12 timmar om dygnet nu! Mer tid att glassa runt i solglajs, alltså. Duuuh.

 - Åh, jag gjorde så god mat idag! Dels så komponerade jag en sås som jag ugnsbakade varsin laxfilé i och till det gjorde jag tabbouleh (vi tycker det är festligt att säga det. Svårt att inte säga det igen. Tabbouleh-leh-leh-eeh.). Det är INTE ofta jag blir 100% nöjd när jag hittar på egna grejer, men det här blev grymt.
Såsen: 
 * drygt en halv (stor) burk kokosmjölk
 * ca 1 dl creme fraiche
 * ½ fiskbuljongtärning
 * ca 1 msk sambal oelek

(Jag är ett såsmonster, så ja: det är mycket för två personer, haha. Räcker garanterat till det dubbla antalet filéer.)
Det blev ingen bild på laxen, den försvann för fort... Ehehe.

 - Katternas solbadande. Alltså. Jag har typ 3000 bilder (OBS! Mild överdift.) på dem från de senaste dagarna när de ligger och bara steker och riktigt fläker ut sig i solen. De är som svenskar i Phuket. 

Bra dag!♥ Vi (eller okej, JAG - men Tobbe blir en passiv lyssnare eftersom han sitter i samma rum) lyssnar på gamla J.Lo-låtar (just nu: Play) och gläds åt att det är torsdag imorgon. HÖRDE JAG HALLELUJAH? Mmmhmmmmm.

Come on play that song, play it all night long: Just turn it up and turn it on!

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos