söndag 30 mars 2014

Planering är A och O (sa en klok person någon gång)

vid tangenterna: Jessica kl. 16:18
weekly planner, cute, vintage style, tiu bombshell spell
Heeeej!
Vet ni vem som är en smart cookie idag? INTE JAAAG i alla fall! När vi satt ute på balkongen och fikade vid två-halv tre så frågar jag Tobbe vad det är för datum idag. Efter lite betänketid och lite bollande fram och tillbaka oss emellan ("Tjuuuuugosjuuuu... nde?", "Nää, det var ju den 25:e i tisdags...") så blev svaret den 30:e. (Well, duh.) Eftersom att min hjärna tycks ha befunnit sig på en annan planet den här veckan så får jag en chock över att det är den sista mars imorgon - vilket innebär att min nya kurs börjar... *trumvirvel* Ja, mina damer och herrar, ni gissade rätt: IMORGON!
Men jag har varit heeeeeelt övertygad om att det är på onsdag. Fråga mig inte varför. Låt mig förtydliga: Jag är mycket väl medveten om att kursen börjar den 31:a. Men jag har av någon outgrundlig anledning varit spiiiiksäker på att det är på onsdag. Varför är ytterst oklart.

I alla fall så inser jag att jag inte har beställt en inloggning till Uppsala Uni:s webbportal - med andra ord så kommer jag inte åt kursen imorgon. GAAAHHHHHH. Alltså. Hål i huvudet? HÄR! *räcker upp handen*
Detta måste såklart göras per post. Så jag springer in till datorn och fyller i och skriver ut blanketten och kilar fort som tusan (så fort som mitt onda knä tillåter, that is) ner till Konsum för att posta den.

Sååå vad är då mer passande än att visa er vilken fin - ja faktiskt, åtminstone för mig, oemotståndlig - veckoplanerare jag hittade på bokhandeln för några dagar sedan?
Jag behöver verkligen en överblick över veckorna just nu. Jag har gjort en veckoplan på datorn tidigare, men det är faktiskt praktiskt att ha en fysisk sådan att kunna stryka och bocka av grejer från - eller lägga till, för den delen.
weekly planner, veckoplanering, vintage style
SÖT VA?
Jag veeeeet.

Nu ska vi laga mat. Toodles!

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos