torsdag 8 november 2012

Torsdag 8:e november 2012

vid tangenterna: Jessica kl. 16:19
JUL-ISBJÖRN!
Gardiner till vardagsrummet plus bästa julkokboken.

Hej buddies!
Vet ni vad jag dricker just nu? . . . OK, I´ll tell you!;P JULBOCK-te! (från tefrossa, förstås)
"Svart te med smak av pepparkakor och äkta saffran. Pyntad med vita äppelbitar, bitar av vanilj, röda tomtar och gröna granar."
Jag hade det här teet förrförra julen också, glömde bort att beställa det förra året och blev sådär galet sugen på det häromdagen så jag var tvungen att lägga till ett hg i min order. Tog Lusse-te också! Så julburkarna får stå till tjänst redan nu. Weeeee.☺

Idag var vi hos veterinären igen, jag och Puff (och mutti som är så snäll och kör oss - trots att hon är såååå förkyld!) och den här gången var det så lugnt att vi fick komma in nästan direkt, trots att vi var 15 minuter tidiga:) Puff var duktigast i världen, som vanligt. Han kan det där. Med det INTE sagt att han uppskattar det. Han vill aldrig gå in i transportburen numera, det är ett jäkla trixande varenda gång, haha. Man kan ju tycka att han borde vilja gå in i den när han väl är klar hos veterinären och ska få åka hem, men nej. Helst skulle han nog aldrig gå in i den, någonsin. Det är tur att han är som han är och inte blir hysterisk och helt CLAWS ALL OVER THE PLACE (läs: Lizzie), utan bara sådär lugnt men bestämt motvillig. Min bebis.
Astman gjorde sig bara lite påmind på hans högra sida, men det var inget anmärkningsvärt utan bara helt enkelt en påminnelse om det vi redan visste = att han har astma. Så nu vet ni! Nu behöver ni inte gå sömnlösa längre!;)


Jag passade på att hämta ut lite post när vi ändå var ute, dels tefrossa-paketet och så våra nya julgardiner till vardagsrummet (de jag bloggat om tidigare) från ellos plus isbjörnen som också är med i det inlägget, haha. När jag plockade upp den för att visa mamma så blev hela jag glittrig, men den är såå fin juuue!:D Mycket glad att jag faktiskt beställde den. De hade/har(?) en rabattkod just nu med 40% på den dyraste varan och 30% på resten av ordern, så jag kände att det var värt det.
Igår trillade det också in ett annat juligt paket, närmare bestämt Monika Ahlbergs "Monikas jul". Den är så bra! Typ 90% av mina favoritrecept på julgodis och julbak är från den. Framför allt så är vårt MAGISKA lussebull-recept därifrån. Det heter "Världens godaste lussekatter". Case closed.
Nu behöver jag inte sitta och leta efter recepten i alla gamla jultidningar varenda år, utan vet var jag har dem. Skönt. ;) Det bidrar onekligen till julfriden! Haha.

2 kommentarer :

Elin Sofia on 9 november 2012 kl. 09:43 sa...

Har inte bläddrat något i receptboken, den är säkert grym.
Men hela Monikas uppenbarelse i TV-rutan är bara så jäävla jobbig att jag inte skulle palla med. Hon verkar så osympatisk och gör sig verkligen inte alls i TV. Hennes sätt att prata med andra människor och hennes utstrålning. Blev typ lite irriterad nu bara av att se henne på bild, haha.

Jessica on 9 november 2012 kl. 11:56 sa...

Hahaha! Jag har faktiskt inte sett något av hennes program... Kan inte minnas att jag sett henne i rutan mer än bara något kort inslag i typ Nyhetsmorgon eller så kanske. Något jag tänkte på när jag bläddrade i boken var dock att hon LER helt MANISKT på alla bilder. Stepford wife-maniskt, typ. Hahaha. Men du borde försöka gå bakom hennes person och se till hennes "konst" istället, för recepten är grymma!
Jag vet dock själv hur svårt det kan vara...

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos