torsdag 6 september 2012

"You can´t buy happiness - but you can buy tea, and that´s kind of the same thing."

vid tangenterna: Jessica kl. 10:38
Ett snabbt inlägg nu bara! Det är väldigt mycket te på bloggen just nu, haha... Men hösten/vintern är ju något av en peak för tedrickandet, även om jag nördar mig med det året runt.
Fem minuter efter att jag postade förra inlägget så ringer brevbäraren på dörren - MITT TE!!:D Jag blev superglad för jag hade inte väntat mig att det skulle komma med vanliga posten, utan med DHL till City Spel och Tobak. Ohhhh happi happi göööl.

Ser ni något mer än bara te...?;)

Kommer ni ihåg den här? Jag var typ fixerad av den här burken förra hösten (ja, jag kan bli fixerad av burkar - om de bara är tillräckligt fina, så) men var för snål för att lägga en dryg hundring på en burk (kan faktiskt ha varit ännu mer, 189 spänn poppar upp i mitt huvud men det kan vara fel...) i flytt-tider och så. Så jag hintade här på bloggen om den flera ggr, typ "kolla familjen, den här skulle vara fin hos oss". Men det gav liksom ingen frukt. Hehe.
Men i a f, om man tänker på det så är det ju liksom den ultimata JESSICA-burken: Katter och en teservis. Ser ni? Ser ni?

Den stora varianten är borta från webshopen jag hittade den på nu (wääähh), men den mindre varianten fanns på tefrossa och den här gången lät jag den inte slinka mellan mina fingrar! 
Detta är, tillsammans med burken i bakgrunden med tekannorna, den finaste teburken jag har. Och det säger inte lite. ;) Inte ens Tobbe hade hjärta att sucka över mig när jag berättade att jag hade köpt den här - han mindes hur mycket jag hade velat ha den andra! Hahaha.♥


NU - tillbaka till Java.

P.S - Om ni klickar på bilden med tepåsen och citatet från rubriken i sidomenyn så kommer ni till alla inlägg märkta med te. Om ni inte känner för att läsa om något annat än det, liksom. ☺)  - D.S.

1 kommentarer :

Tea Lady on 9 september 2012 kl. 13:36 sa...

Vad roligt att du blev nöjd, Jessica!

Kram
lena

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos