torsdag 8 mars 2012

Torsdag eftermiddag

vid tangenterna: Jessica kl. 17:39
Hej hej! (som Lisbeth Salander säger hela tiden)
Jag sitter här och har min lilla prins (kattversionen) bredvid mig på skrivbordet, han sitter och spanar ut och spinner så fort man tittar på honom.
Jag är så trött. Så. Trött. Vet inte vad det är med mig just nu. Eller jo, det kanske har varit lite mycket med allt... Oavsett så är jag oftast redo att packa ihop och gå och lägga mig vid den här tiden varenda dag just nu. Det är väl en sak när jag är ledig, även om det är värdelöst att helt plötsligt liksom tappa farten när man har så mycket man vill fixa och trixa med och människor man vill träffa, men främst är det jobbigt när jag är på jobbet och det känns som om jag har tegelstenar fastbundna till varenda kroppsdel.

JAJA. Idag har jag äntligen hittat en badrumsmatta till vår lilla toalett - yaaaayyyyy - och köpt en tredje (och sista, jag lovar) rosslinga på Hemtex. Ni ser nedan var den får bo!;)
Lilla WC´n med nya mattan.

. . . På Regolit-lampan! Tadaaahhh!

Jag har haft spa-dag för mina kabuki-borstar också. Det är typ som vuxenversionen av att bada sina Barbies.
Jag använder e.l.f´s Brush Schampoo när jag rengör dem grundligt som idag och deras Daily Brush Cleaner när jag inte riktigt har tid för den proceduren. Sedan vi flyttade så har jag dock slarvat med den här rutinen, vilket slog mig när jag till slut kopplade att jag fått ovanligt mycket "blippar och bloppar" i ansiktet på just de områden som jag använder mina borstar mest på, på senaste tiden. (Blev den där meningen begriplig? hoppas det.)
Glada, nybadade kabukis♥;)

Jag blir lika fascinerad varje gång när vattnet blir helt brunt av puder och bronzer... Det syns ju inte på borstarna hur skitiga de faktiskt är! Hur kan en kritvit borste framkalla så skitigt vatten, liksom? Maaagic, I tell you!

Och så har jag haft min nya fina tröja med guldlinning från H&M. De har stepped up their game på senaste tycker jag, rent kvalitetsmässigt. Jag var faktiskt beredd på att den skulle kännas lite stel och sådär plastig som deras stickade tröjor kunde göra förr, men den här är härligt tjock och fiiiin, serru. Samma sak gäller batiktröjan som jag beställde samtidigt (hämtade paketet igår), jag trodde den skulle vara tunn och trist och var typ redo att skicka tillbaka den, beställde den på chansning liksom... Men den är i mjukt och gosigt sweatshirt-material. BRA GJORT H&M!

Okej, nu ska jag steka american pancakes! LATERGATER!

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos