onsdag 7 mars 2012

Säg hej till TLJ!

vid tangenterna: Jessica kl. 23:36
Jag måste ju visa er vår nya raring:
Vår gamla bil hade reg-bokstäverna BRU och därför kallade jag den BruBru (och ibland Ana, för den hade ju sådana "official car"-dekaler på sig). Den här har bokstäverna TLJ, som förvisso är svåra att forma till ett smeknamn MEN mina söta svärisar hade iaf betydelsen av bokstäverna klar: 
Tobbe Loves Jessica.
Well duuuuuh. Klart att den här bilen bara väntade på att BruBru skulle pensioneras så att hon/han kunde få komma till oss!

Vår första vecka med bilen har dock inte börjat sådär jättebra, haha. När vi kom hem från Nyköping i lördags kväll så hörde vi att något liksom skramlade vid avgasröret. Pappa tippade på att det var ett fäste som hade lossnat och det var väl vad vi alla som lyssnade höll med om. Så idag jobbade Tobbis hemifrån för att kunna åka upp med bilen till hans morbrors verkstad - men när han väl ska åka iväg så är bilen stendöd. Vi hade nämligen råkat lämna "taklampan" på...?! (Kom igen - vi hade haft bilen i ett dygn. Give us a break, haha.) Så istället för att åka till verkstaden så fick bilen snällt vänta på att Bengt kunde komma och hjälpa till med startkablar och sedan var det bara för Tobbe att ut och åka en sväng för att ladda upp batteriet igen.
Som tur var så fick Anders en lucka igen senare på eftermiddagen, så nu är problemet åtgärdat. Det var inte något fäste till själva avgassröret, utan något värmeskydd av något slag som hängde löst. ANYHOW - nu hoppas och BER vi för att vi ska slippa bilproblem de närmaste ÅREN. Hahaha. Man kan liksom inte låta bli att känna det lite som att vi har varit smått otursförföljda när det kommer till det området.

Nu är vi iaf väldigt glada över vår fina bil.♥

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos