torsdag 29 mars 2012

ModKat

vid tangenterna: Jessica kl. 22:52
Juste, när vi ändå är lite inne på kattnörderi: 
Vi har beställt en ModKat-låda! Ohhhhh så spännande! Vi tog en vit, så att den matchar de andra grejerna (tvättmaskinerna, toan, handfatet) i badrummet. Vi spanade på dem redan i höstas när vi rekade inför flytten, men vi blev lite snåla då (en kattlåda för ett och två när man har typ tusen andra saker att köpa kändes lite väl saftigt - eller det känns saftigt hur man än ser det om jag ska vara ärlig, så jag använder ordet snål med en viss tendens till överdrift) och köpte ju den "trekantiga" lådan då istället. (se bilden)

Den har tjänat sitt syfte mycket väl, men eftersom Lizzie vägrar luckor, både på den gamla och den "nya" lådan så blir det mycket stänk utanför ooooch eftersom utrymmet är begränsat i badrummet och det bara finns en plats där en låda kan stå så hamnar mycket sand vid duschkanten. Blöt kattsand är inget höjdare, som ni nog vet om ni har katt. Därför hoppas vi nu på en klar förbättring med ModKat!:D
Tobbis ska hämta den imorgon efter jobbet eller på lördag (den skickades med DHL och då sänds den till ett utlämningsställe som inte har fullt så flexibla öppettider som vårt vanliga, aka Coop Konsum, har).
Spänningen är OLIIIIDLIG.

Update 120403: Jag har berättat mer om min uppfattning om vår ModKat nu, det inlägget hittar ni här:
Dear Jessie: Vi älskar vår ModKat! [kattnörderi comin´up]  :)

2 kommentarer :

Madde sa...

Ni kommer inte att bli besvikna, tro mig! Vi vadade runt i kattsand då vår ena katt föredrar sanden utanför där han har mer spejs än inne i kattlådan. Icke hållbart!
Snopen han blev när denna hamnad einne i badrummet, men dem verkar gilla den dem med :D

Jessica on 1 april 2012 kl. 23:23 sa...

Hittills är den grym! Den känns faktiskt prisvärd. Och katterna fattade grejen direkt, det är alltid skönt. :)
Hahahaha taskigt mot er kille som ville vädra baken lite bara;)

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos