onsdag 9 november 2011

Badrumsskåp & pryl-cleanse

vid tangenterna: Jessica kl. 23:09
En av de måååånga saker som är skönt med att flytta är ju chansen man får att liksom starta på nytt med hela organisationen som ens hem faktiskt är. Man får möjligheten att starta från scratch och ordna allt precis så som man vill ha det - styra upp röran, helt enkelt. Som när jag samlade ihop alla badrumsartiklar i lördags morse (stressad till tusen eftersom det var en av de många saker som inte hunnits med förrän då, i sista minuten) och insåg att över hälften av grejerna var gamla och hade stått oanvända hur länge som helst. Allt det rök - schampoon, lotions, diverse "välgörande" produkter; neeeer i soptunnan! Tack och adjö! Adios amigos! Auf wiedersehen! Ja, ni fattar.
Samma sak kommer att hända med min garderob - som till stor del befinner sig i plastsäckar för tillfället. 70% ska bort! Om inte mer. Jag använder ju för fan inte skiten, plaggen bara ligger och tar plats. Istället ska jag spara det som jag använder (förstås) och sådant som jag tycker om men inte använt så mycket eftersom det försvunnit i mängden. Jag har redan slängt en del, men det ska bli myyycket mer. Det är så befriande att göra sig av med saker! Allt ska förstås inte slängas. Det som är fräscht ska lämnas in till förmedlingar. Inte för att jag bryr mig om att få ut några pengar för sakerna, utan för att de förtjänar att användas och uppskattas. Det är heeeelt stört vad mycket jag har som ligger och är så gott som oanvänt.

JAJA, mer om garderobsrensning kan vi ta senare. Nu var det badrummet jag ville fokusera på. Jag nämnde ju igår när jag visade bilder på sovrummet (som för övrigt är HELT fritt från lådor & kassar nu!) att jag ska försöka bibehålla den nuvarande ordningen på nattduksbordet - detsamma gäller badrummet. Och den lilla toaletten, där jag har allt mitt smink. (Har inga bilder därifrån än, får visa senare.)
Sådär minimerat med produkter och "luftigt" ska det fortsätta vara! Ohhjäääh. Annars jävlar.

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos