måndag 14 november 2011

All the lights are comin´ on now

vid tangenterna: Jessica kl. 23:45

När jag gick från jobbet i eftermiddags så upptäckte jag att julbelysningen i träden i hamnen och på stan har satts upp nu. Åååhhh! MYSIGT! Ljus i mörkret. 
Jag har ännu inte riktigt hittat rätt i vintertiden. Jag har liksom varit för inne i flytten för att riktigt ta någon notis om annat, sådant som inte har med den att göra. Drömmis är verkligen min stora passion just nu, det är galet hur fokuserad man kan vara på något man verkligen älskar.
Så fort jag sätter nyckeln i låset när jag kliver utanför dörren på morgonen så längtar jag tillbaka in. När jag sedan öppnar porten och kliver in i huset igen senare så kan jag knappt bärga mig tills jag får öppna dörren till vårt hem. Det pirrar i magen hela vägen uppför alla trapporna. Alla borde få uppleva den känslan när de kommer hem!

Niklas och Camilla köpte HUS i helgen, det är också galet! Och alldeles fantastiskt! Och Nathalojz har fått en lägenhet hon med, äntligen! Blir alldeles varm i hjärtat av alltihop. Utroptstecknen vill aldrig sluta uppenbara sig.

Och vår bäddsoffa kom ju idag, men vi har inte monterat den än. Lovar att visa er så fort detta projekt är landat. :D Sålänge kan jag visa en lite tydligare bild på vår fototapet i hallen! ;)Nu är det läggdags. Gonatt kompisar!♥

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos