tisdag 17 september 2013

Random-dom-dom-dooom

vid tangenterna: Jessica kl. 13:59
HELLOOO miladies and gents! 

Idag är en ljus dag i 2013 års loggbok, för idag är dagen jag vaknade kvart i sex (när Tobbe gick upp) och inte kunde somna om eftersom jag var så lycklig över min nya(!!!!) telefon. Dels över att det är en s4:a, som jag i sann tekniknördsanda har åtrått sedan den lanserades men nästan mest för det faktum att jag äntligen har en fungerande phoney igen!(!!!!!!! IHHHH!!!!!!!!!) En telefon som flyter i sina rörelser, som reagerar blixtsnabbt när jag rör vid skärmen - eller, faktiskt till och med innan jag rör den, eftersom s4:an har en funktion som gör att man kan "förhandsgranska" bilder och mail (exempelvis) genom att bara låta fingret sväva över dem. Moahahaha.
Och en telefon som har plats och kraft för alla mina favoritappar. Mina fotoappar. Mina levande bakgrundsbilder från Dualboot studios. Min anteckningsapp. Mina Starwars-soundboards och mina julappar. Ohhh lyckan i att återse sina älsklingar alltså. Att få ETT FUNGERANDE LIV igen! Thank the lord (of the rings)! (fattar ni? Ring? När vi snackar telefon?)

Idag har jag börjat med min första kurs på högskola! Jag läser Programmering med VisualBasic.NET Grundkurs på distans via Malmö Högskola och det känns både spännande och läskigt. Dock så är undervisningsmaterialet väldigt mer djupgående än vad jag är van vid från Jensen, så jag tror nog att det ska bli bra. Det är både ordentliga pdf-lektioner att läsa samt audio-föreläsningar att lyssna på medan man har bildmaterial att titta på under tiden. Dessutom kan man använda sig av en bok också, jag har beställt den men inte fått den än så än så länge får jag klara mig med det som finns - vilket alltså egentligen ska vara fullt tillräckligt (boken är inte obligatorisk).
Jag sitter framför datorn och är så FULAST FUL att det är rent komiskt. Alltså, på riktigt. Håret är platt och sorgligt, kläderna är lufsiga och plufsiga (även om jag faktiskt har mina finaste Adidas-mjukisar) och mitt ansikte verkar ha blivit immunt mot brun-utan-sol-cremen som jag smetar på nästan varje morgon i ett hopplöst försök att behålla sommarens färg så länge det bara går. Och så är det de blå ringarna runt ögonen. Herregud. Det är tur att Tobbe älskar mig för min FANTASTISKA personlighet också. Hehe.

Nedan följer en liten triss i random bilder. Enjoy!
Ja, tofflor på idag alltså. Det blev KALLT helt plötsligt. Även om jag längtat efter höst så vande man sig ju vid den utdragna sommarvärmen. Såg NU att det ju ligger ett litet höstigt björklöv där på golvet. Haha! Wtf?

Här är Puff förra veckan någon gång, när han - åtminstone enligt mig - slår gullighetsrekord för 57 890:e gången (typ).
Och jag är så lycklig över att kunna använda den där ramen (med trianglarna) igen, haha. Av någon anledning så fungerade inte den på Arc:en. Min favvo, liksom! #gladtjejpunktnu


I lördags styrde jag och Simsim upp en liten vinis. Eller, vi bestämde det hela redan på onsdagen när vi hängde uppe på landgången tillsammans, i väntan på att båten skulle komma in. Jag var för första gången på i princip hela sommaren väldigt sugen på vin. Det kunde alltså hända: Jag kunde bli less på livets ljuvaste dryck (näst efter te)! Precis innan jag skulle sticka iväg på kvällen så skickade jag iväg ett sms till Matilda och frågade om inte hon kunde komma med - och hon sa ja! Fan vad härligt det är när människor är spontana och fina alltså! Jag blev så himla glad. :D Annars brukar man ju få ett "Sorry, jag kan inte" alternativt inget svar alls när det gäller sådana här situationer.
Ooooch här ska jag inflika att detta är very much ett fall av "man känner andra genom sig själv".
Så det blev jag, Matilda, Simsim, Jockis och Alicia (Natha jobbade och var mycket saknad). När vi väl begav oss från Simons crib så var klockan närmare tre och jag ville verkligen bara hem och sova. Men nejnej, Jocke skulle bara "titta in en snabbis" hos en kompis som bor på vägen hem till oss (han bor ju i huset bredvid oss). Denna kompis visade sig vara min första DG-bästis, Elin. Så när hon kom ut och mötte oss så kunde jag förstås inte säga nej till att komma in på några glas sambuca vatten (för min del).
Jag kom inte i säng förrän vid halv fem och det sista jag tänkte innan jag somnade som ett litet (rökstinkande, eftersom jag suttit i mitten av tre rökande buddies) barn var den gamla klassikern:
"I´m too old for this shit."

(Men det var väldigt trevligt ändå.)

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos