måndag 2 april 2012

Och så hade den första måndagen i april passerat. Farvääääl måndag.

vid tangenterna: Jessica kl. 23:11
Puff skryter lite med den nya lådan. Han ba: "Ta kort på mig nu, när jag sitter såhär snajdigt uppepå den!" 
Det är svårt att låta bli, liksom. Jag har märkt att många hittar till inlägget jag skrev om vår ModKat i torsdags, så jag tänkte återkomma till den imorgon, med lite mer ingående info om vad vi tycker om den. 

Jag har lite svårt att greppa att det är april. APRIL. Igår kändes det lite som att själva lureriet var att det skulle vara den första april. Jag var typ beredd på att vem som helst när som helst skulle hoppa fram och bara: "APRIL APRIL DIN DUMMA SILL - DET ÄR JU BARA FEBRUARIIII!"
och jag skulle typ ha... trott dem. Det känns bara så konstigt att ett kvartal av 2012 redan har passerat.
Och på samma sätt som alltid när man försöker få grepp om en viss tidsperiod så känns den sådär ogreppbart både lång och kort. Mystiskt.
Det mesta som hänt so far 2012 har varit bra, men att Bertil fick somna in drar ner medelbetyget å det grövsta. Skulle ge allt för att få honom tillbaka.
Men jag ska inte snöa in på det nu, utan fokusera på de bra sakerna, de där som lyser upp tillvaron. Jag har fattat ett stort beslut som rör min framtid och vi längtar efter vår nya säng... bland annat. :D

Jag höll på att somna i soffan redan vid halv åtta, så nu tänker jag ta tag i det där och hasa till sängen. Vi hörs imorgon, vänner. Puss och gonatt!

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos