torsdag 26 april 2012

ZzzZz. [Ge mig fredagsmys nu, tack.]

vid tangenterna: Jessica kl. 23:27
Jag vill att klockan ska vara typ 20.50 imorgon kväll nu. För då är jag (förhoppningsvis!!) hemma efter min heldag med fullbokade båtar och har helg. (Sedan tänkte jag ta mig ner till jobbet och gymma lite på lördag morgon, men det är ju en helt annan sak.)
Åhhhhhhh känner mig redan så död efter den här kvällen. Fattar inte vart jag ska gräva fram någon slags extraenergi till morgondagen ifrån. Det är helt tomt på de hyllorna just nu. Det existerar inte någon backup. Jag är som de där fastighetsnissarna i Property Ladder som inte räknar med oförutsedda kostnader i sin budget och blir tagna på sängen när de inser att de rivit en bärande vägg och måste hyra in byggare för att sätta upp den igen och hela budgeten raseras. Så är jag just nu. Fast med energi-depåer.
Jag går och väntar på att ett beslut ska tas som handlar om min framtid och det tär så sjukt mycket på en. Att vänta. Så man kan väl säga att jag har tagit bort en bärande vägg och nu väntar jag på att någon ska säga att de kan hjälpa mig att återställa den - och göra den bättre.

Sovdags. Puss, goingar!
via weheartit

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos