tisdag 17 april 2012

Hihiii.

vid tangenterna: Jessica kl. 14:26
Idag tänker jag inte gå en meter utanför ytterdörren - bortsett från de två gångerna jag redan gjort det och a) hämtade min vattenflaska i bilen och b) slängde soporna. Men nu! Inte en meter! Tobbe får handla de 5 grejerna vi behöver ha hem när han kommer från jobbet.
Idag försöker jag nämligen leva efter den där "The lazy song" med Bruno Mars. Fast jag vet inte om det riktigt räknas om man tränar hemma i en timma... Men jag MÅSTE göra det för att rättfärdiga slöandet resten av dagen.

De senaste dagarna har jag noterat att det nog var läge att köra lite Propplösare i handfatet i badrummet, men det har inte blivit av. Vattnet rann liksom ner i slowmotion. Idag märkte jag att det blev som en liten pöl på golvet under handfatet och fattade inte varför den kom tillbaka hela tiden, trots att jag torkade upp den. Min fantastiska slutledningsförmåga visade mig att den där grejen som man kan skruva av undertill, ni vet? Den som ens örhängen som man tappar i handfatet förhoppningsvis landar i? Den. Den var HELT. FUCKING. IGENPROPPAD av gammalt hår (mitt) och... ja, vad fan är det? SLAM? Jag dog typ av äckel. DOG.
Så medan jag satt där på golvet med en gaffel och en bunke och grävde fram en gång för vattnet i röret, så hade jag den här låten på hjärnan:


Hahahaha:
 - Oh, you just had a baby? Congratulations! I looked at pictures of cats today.
STORY OF MY LIFE.

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos