torsdag 9 juni 2011

"Ja tääänk att ha en eegen liten vråå-åå"

vid tangenterna: Jessica kl. 23:15
När vi gick i fyran så satte vi (alltså vår klass) upp en musikal. Den hette "Jamarna och gänget" och handlade som titeln antyder om katter. Närmare bestämt sommarkatter. Och sedan var det övergivna hundar med också.
Jag spelade en sommarkatt som hette Missan Pussnos (hahaha, så gulligt) och jag hade några sångsolon. Ett av dem var en sång som hette "En egen liten vrå" och handlade om... ja, att ha en egen liten vrå. Det var ju det som de övergivna kissarna och vovvarna drömde om. Jag tror att Lina också hade ett solo i den sången. Hon spelade en hund, Gosiga Gotte (återigen; Så GULLIGT!! jag dör!).
Jag har försökt komma på vad Johannas rollfigur hette och jag messade henne och frågade men varken hon eller jag minns. Hon var en katt iaf. Jag lovar att det var något i stil med "Fräsiga Frasse" eller något.

Aaaanyways. Just den där sången sitter fortfarande som inpräntad i min ryggrad. Jag ska inte påstå att jag minns varenda textrad, men jag minns det väsentliga och kan precis melodin än idag. Och jag HÖR den där sången i mitt huvud varje gång jag sitter på hemnet och spanar och jag hörde den som ett mantra under hela tiden som jag packade inför att vi skulle flytta hit. DÅ var det ju verkligen packning för vår eeeegna lilla vråååå-ååå.

Jag hittade den här bilden när jag gick på bildjakt till inlägget. En av våra jamare i vår egna lilla vrå. Han extraknäcker som ni ser som ryamatta också.

Nuuuu blir det jobbhelg!! Woppidooo!;)

1 kommentarer :

Elin on 10 juni 2011 kl. 10:33 sa...

Missan Pussnos! Herregud, jag smäller av! Haha, så jäkla fint.
Ska du käka buffé på måndag? :)

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos