onsdag 22 juni 2011

Den röda tuschpennan härjar vilt.

vid tangenterna: Jessica kl. 20:59
Vi har någon i vårt hus som är helt inne i detta med att skriva lappar. Om tvättstugan, naturligtvis. Och det är uppenbart att det är en och samma person, för samtliga lappar som kommit upp det senaste... halvåret? året? är skrivna med samma tjocka, röda tuschpenna. En mycket ilsken tjock, röd tuschpenna skulle jag vilja påstå.
Jag tar inte åt mig av lappen, för jag lämnar tvättstugan i det skick som jag själv vill ha den, men jag blir ändå irriterad på den där den sitter vid tidbokningstavlan.
Liksom... Hur orkar man vara så arg? Så länge?

Jag spenderade mycket tid av förra året med att vara arg (om jag inte var ledsen) och jag blev så fruktansvärt less på mig själv till slut. Och less på att vara arg. Det är liksom en så tråkig sak att slösa energi på.
Så det enda jag känner när jag ser den där röda, feta texten är förundran. HUR orkar man vara så arg?? På en anonym person som inte tar bort luddet i torktumlaren?

2 kommentarer :

Jenny on 23 juni 2011 kl. 09:51 sa...

Kan det vara Kicki D... Hon verkar vara en person som kan vara arg LÄNGE!

Jessica on 23 juni 2011 kl. 10:38 sa...

hahaha, jag hade trott det om det inte hade varit en "avsändare" på den senaste lappen! Någon som heter H. Norström. Tror det är någon i en annan trappuppgång.

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos