torsdag 30 juni 2011

Den godaste godisen och beskedligaste patienten

vid tangenterna: Jessica kl. 13:21
Det var ett glädjande besök hos veterinären!
Först så röntgade vi Puff igen och jag riktigt pyste (pös?) av stolthet när sköterskan inte kunde berömma honom tillräckligt för att han är så snäll. Det är inte ovanligt att katter behöver sövas när de ska röntgas, men Puff är världens beskedligaste - även om det märks att han tycker det är lite läskigt. Som tur är så får jag vara med och hjälpa till, så när han ska sträckas ut som en lång kattlimpa på bordet så vet han ju att det är jag som gör det och jag skulle ju aldrig göra honom illa. GULLE.♥

Röntgenbilderna visade en fin förändring och detsamma gjorde ljudet av hans andning när hon lyssnade på honom. Jag är så glad och lättad!!
Jag har ju tyckt att man märker skillnad på hans andning, men det är ju alltid skönare när man får det bekräftat. Ibland när man verkligen vill något såååå mycket så kan man ju liksom intala sig själv att saker förändras fast de inte gör det -men nu hade det ju det.
Dessutom hade han gått ner ett hg!! De var mycket nöjda med det. Även där var det härligt att få lite feedback på att man gör rätt. Så bantningskuren fortsätter! :)

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos