onsdag 29 juni 2011

Those little things you want and need - - -

vid tangenterna: Jessica kl. 17:37
Jag lånade ut mitt lånade (av Tobbes mormor!) exemplar av "Ensamma hjärtan och hemlösa hundar" till Jenny och hon blev lika kär i den som jag. När vi var inne på bokhandeln idag så hittade Jenny den för bara 79 kr, så vi båda slog till på ett eget ex, haha.
Ursprungsskälet till att vi gick in där var för att jag skulle ha en ny kalender, min från personligalmanacka går ut på söndag och jag har inte haft frid (eller tid, för den delen) att sitta och mecka med en ny så jag får klara mig med en simplare - men åtminstone billigare - variant det kommande året. Men färgglad och festlig värre är den i alla fall! Ohjäääh.
  Jag köpte några jättesöta kylskåpsmagneter när vi var där också, men de missade jag att få med på bilden. De hade cupcakes på sig! :D Livsfarligt att ha på kylskåpet egentligen, det om något väcker ju sötsuget... Ehum.

Kicks hade äntligen fått in ett Mavala-lack som jag spanat efter varenda gång jag varit på stan senaste veckorna; 168 South Beach Pink. Finaste Barbie-rosa lacket. ♥ Såg det på Lisens sida i Chic och blev kär.
Dessutom slog jag slag i saken och plockade med mig Maybellines nya concealer DREAM LUMITOUCH (den har highlight-effekt också, vilket jag gillar. Då slipper man ju greja med concealer och highlighter var för sig... - No way?! - Way.) som jag velat testa länge nu men varit för snål för att köpa (eftersom jag har fått dille på MakeUpStore´s produkter, och då i synnerhet just concealers).

Såg förresten att de reade ut Smiths´s-salvan jag fick av Pulia för halva priset (50 pix, mao). Tror jag ska springa in och hamstra ett par nästa gång jag är i närheten.

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos