onsdag 29 juni 2011

Guilty pleasures

vid tangenterna: Jessica kl. 23:29
Jag har blivit helt fast i nya säsongen av Celebrity Rehab. Jag råkade ha tv´n på när det första avsnittet började och veckan därpå (förra veckan alltså) kom jag på mig själv med att ha stenkoll på när det var.
Jag gillar Janice Dickinson, hon gör mycket för programmet. Men man börjar ju gilla de andra också! De känns som mina polare. Till och med Jason Davis börjar kännas smått sympatisk nu när han börjar knäckas bryta ihop. Först idag kom jag på vem han var, för övrigt. Han är inte BARA den vidrigaste snubben tv beskådat på länge, han är "känd" som Brandon Davis storebror också. Och Brandon Davis i sin tur är känd för att vara vidrig kompis till Paris Hilton & co för x antal år sedan. Ja, han kanske är mest känd för att ha kallat Lindsay Lohan för "Firecrotch"?

Aaaaanyways. Jag är fast. Blir uppriktigt besviken när det är över för den här veckan och det avslutas med ännu en cliffhanger.

Jag kollade på ett gäng avsnitt av första The Hills-säsongen också ikväll. Och jag hade glömt att Heidi var ett lika idiotiskt spån som nu redan innan Spencer kom in i bilden.
Man blir ju mörkrädd.

Nu kom Tobbis hem, ska pussa på honom! :):)

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos