fredag 3 juni 2011

Min fredagskväll: (Eat Pray Love Workout)

vid tangenterna: Jessica kl. 22:25

Först: Feelgood med "Eat Pray Love".
Därefter: Invigde mitt Biggest loser-spel som jag också fick av Tobbe utöver själva Kinect-enheten när jag fyllde år. Jävlar vad det kändes/ KÄNNS bara efter de passen jag körde. Svettigt som faen också. Roligt!

Tobbe är och spelar poker hos Hannes. Jag skulle haft vinkväll med Natha, Simon & co men den blev uppskjuten till imorgon istället.
Det har varit värsta händelserika kvällen på gatan här utanför också. Försty var det ett stort gäng med ungdomar som passerade i en takt av ungefär 0,1 km i timmen så att alla vi som hade balkongdörren öppen kunde delta passivt i deras (högljudda) samtal. Kort därefter var det någon galning (eller ett fyllo?) som gick och vrålade på en tjej. Om jag förstod honom rätt så var han upprörd å det GRÖVSTA över att ALLT handlar om pengar nuförtiden. Ojojoj vad arg han var. På pengar. Eller bristen av dem. Eller något dylikt.
Vem behöver tv, liksom? När det enda jag behöver för att få lite djupsinniga kommentarer om dagens samhälle är att låta balkongdörren stå på glänt? Lyxigt som fan.

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos