måndag 25 oktober 2010

If you can hold on, hold on

vid tangenterna: Jessica kl. 12:22
Dödrelikerna & Gotländsk sommarblandning. Förödande bra kombo.
Hellouu!=)
Jag sov som en liten gris inatt. Eller en björn i ide. Eller helt enkelt som någon som sov väldigt gott. Välj själva. Jag försökte hålla mig vaken till "Veckans kanin", som jag snubblade över när jag bläddrade mellan kanalerna, men somnade i första pausen. Tycker dock att idén var festlig - även om jag pendlar mellan att hata och älska herr A. Schulman. Jag vet inte, men jag känner av en viss överexponering av de där två bröderna just nu, de och deras 90-talsosande "skandalsåpor".
Jag vaknade dock efter en halvtimma av det omisskännliga ljudet av Puff som krafsade upp skafferidörren i jakt på mat. Det slog mig att matskålen hade sett väldigt tom ut när jag var ute i köket tidigare, så jag fick kräla ur sängen och fylla på den, för att få en fridfull natt. Om katterna behöver gå utan mat i en timma så blir de galna och lever rövare tills man blir dum i huvet och släpar sig upp och utfodrar dem och deras tjocka små magar. Gah.
Jag var bara tvungen att lägga upp den här, för de ser så dumma ut. Hahah. Puff skulle springa och brottas med Lizzie där hon låg i all ro, men då halkade han till och slirade in i mattan istället. HAH. Notera hur han kollar på mig med "såg du det där?"-fejset.


Jag har betalat räkningar och sitter och funderar på om jag ska beställa den där concealerpaletten. Humdiidum...


Den här kom på mediaplayern nu, får sommarkänslor x 3000! Den var min ringsignal i somras... Jag tycker det är lite roligt med Sean Paul, för när jag och Tobbe precis hade träffats - och då menar jag verkligen PRECIS, samma kväll verkligen, så pratade vi om musik och då sa han att han gillade Sean Paul. Grejen var bara att jag missade helt att han var så ironisk som man kan bli (vilket iofs inte säger så jättemkt när det kommer till Tobbe, när jag tänker efter... han är inte så bra på att vara ironisk. Jag brukar alltid få fråga "Och det var... inte bra?" och liknande saker när han är det, för att det är så svårt att tyda.) och att han i själva verket tycker att Sean Paul är typ det vidrigaste som kan komma ut ur ett par högtalare, så jag trodde verkligen att han var ett fan. Det i sin tur gjorde mig förvånad eftersom han inte alls är typen som man föreställer sig lyssnar på hiphop/r´n´b/dance. ... och det är han ju inte heller. Haha.

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos