onsdag 20 oktober 2010

Dagens tema-bokstav är T

vid tangenterna: Jessica kl. 13:36
Tvätt, Tacolasagne, Te (såklart) och TV (Bonde söker fru! :D).
Tvätten är avklarad redan. Och renbäddning av sängen också. Nu är det vintertema på lakanen! Haha. Kan upplysa er om att det är ganska omständigt att bädda när man måste plocka undan en katt som tror att man leker ungefär varannan sekund.


Var det någon mer som såg när Kleerup aka Sveriges mest påtända man var med i Nyhetsmorgon precis innan tio? Fyy, det var skämskudden fram IGEN. Samtidigt blir jag fascinerad. Vad rörde sig i Kristin & Anders huvuden under intervjun? Undrade de varför i helvete producenten släppte in honom i studion eller oroade de sig mest över om han skulle kollapsa eller kräkas över bordet när som helst?
Han var fan blekare än mig dagen efter den årliga julfesten med hamnen... Lägg till skitigt hår, till synes totalt avsaknande av verklighetsförankring och ett tal som var så sluddrigt, osammanhängande och fördröjt att han gav intrycket av att vara mentalt efterbliven. Mer tragiskt än skämmigt kanske, åtminstone för hans del. Men som sagt, hur tänkte producenterna? Hade de inte kunnat dra till med att han var sjuk eller något istället för att utsätta tittarna för obehaget att se honom i det skicket? Liksom... Kom igen?

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos