torsdag 28 februari 2013

Hej!

vid tangenterna: Jessica kl. 11:44
Åhhh, jag älskar torsdagar nuförtiden. Man vet att fredagen närmar sig, det är Dragons den (eller Shark tank eller Marys silver lining eller vad det hette - förra veckan var det säsongsstart för DD iaf. Överlag så visar  8:an bra program på torsdagskvällar, simply put) på tv på kvällen och man har fortfarande hyfsat god tid på sig att bli klar med sina måsten inför helgen. Alltså: TORSDAG = BRA DAG.

Sedan är det ju inte bara torsdag, det är ju faktiskt dfen sista dagen i februari också. Personligen hoppas jag att mars bär med sig ny inspiration och energi.
Jag är verkligen i en sådan där dipp just nu rent energimässigt. Jag är trött hela tiden. Mitt hår är platt, trist och ledset - bara en enda stor illustration av "ett hår på utväxt i hopplös längd". Min hy är trist och glåmig. Ja, hela JAG känns liksom lite trist och glåmig. Och dessutom har jag konstant ont i kroppen. Inget är liksom 100% bra någon enda liten stund just nu. Så mao: Mars, bär med dig lite pepp!

Sedan har jag prov om en vecka, båda ämnena jag läser nu är ju lite knepiga att veta vad man ska plugga på för ett prov liksom. Får väl gå igenom CSS-boken och läsa igenom det vi fått läsa i Digitalt skapande en gång till. Det blir nog bra.

Visst är det härligt när solen skiner och det töar? Ja. Ja, det är det verkligen.Så jävla GÖTT.
(När jag använder både "härligt" och "gött" så är vi illa ute. Men vårens smygande ankomst kräver sådana töntiga ord.)

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos