onsdag 30 maj 2012

KUSMI, hurraaa!

vid tangenterna: Jessica kl. 19:46
Förra veckan hittade jag en butik på nätet som säljer Kusmis tepåsar per styck. Saken var den att jag lovade mig själv att om jag lyckades övertyga kommunen om att låta mig söka till min utbildning, då skulle jag fira med att köpa en box med blandade Kusmi-tepåsar (den här). Den innehåller dock ett gäng gröna teer vilket jag inte är något fan av och det var helt enkelt några smaker som jag hellre skulle testa än vissa av dem som var med i boxen. Så när jag hittade Römans tehandel blev jag som en unge i en godisaffär, helt enkelt. 
  Jag klickade hem totalt 35 påsar á 6 kr st och idag trillade det efterlängtade kuvertet ner på dörrmattan. 
I´m one happee panda!
Glasburken var prylen jag menade i måndags när jag skrev att jag hade köpt en annan grej på Hemtex som jag hade velat ha länge men först nu har en PLAN för, haha. Te ska ju helst förvaras mörkt, därför har jag avstått, men nu blir det ju så fint med tepåsarna - som skyddas av sin förpackning ändå.
Telådan köpte jag i höstas när vi precis hade köpt lägenheten, innan vi hade flyttat alltså. Sedan har den stått oanvänd i skåpet här hemma eftersom jag aldrig har tepåsar hemma längre... Förrän nu då. Hehe.

Smakerna jag köpte var:
Prince Vladimir - 15 st
Anastasia - 5 st
Irish Blend - 5 st
Bouqet of flowers No 108 - 5 st
Spicy Chocolate - 5 st

De tre sista har jag inte prövat tidigare, så det blir spännande värre!!!;)

2 kommentarer :

Elin on 30 maj 2012 kl. 22:50 sa...

Älskar Prince Vladimir och Anastasia! :)

Jessica on 31 maj 2012 kl. 21:47 sa...

De är verkligen de bästa. ♥

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos