tisdag 23 november 2010

Det går bra nu

vid tangenterna: Jessica kl. 20:27
Jag var inte uppsatt på bemanningen ikväll, så istället för att jobba delat pass idag så stannade jag kvar till 15 istället. GULD VÄRT idag, kände jag. Jag hade hellre låst in mig själv i källarförrådet än bylsat på mig alla kläder och knata till jobbet i snöstormen en vända till utöver den imorse.

När jag kom ut i frakten så exploderade mitt öga. Typ. Eller det förvandlades till något svampigt. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det... Det var liksom inte optiklinsen som strulade, utan ÖGATS lins. Den blev helt blöt och såg liksom "knögglig" (vad lustigt det ordet såg ut i skrift. Det låter ju inte så konstigt när man säger det...?) ut - ja, som när det blir en luftficka när man sätter i linserna. Och så blev det förstås rött som en babianröv. Ögat alltså.
Fast det gjorde inte ont eller så... Det kändes bara väldigt... blött. Jag har alltid ögondroppar med mig, så jag tog ut linsen och sköljde ögat, preparerade det och linsen med droppar och satte i den igen och efter en stund hade det lugnat sig lite. Men det var skumt.
Jävligt nice bild. Fresh, liksom.
Jag TROR att ögat/linsen fick något spel när jag kom från kylan, blåsten och snön och direkt in i den aptorra, värmefläktsupphettade luften i fraktkuren. För det kom så plötsligt, liksom.
Någon annan som varit med om liknande äventyr? Haha.

Jahaaa. Lite te på det här?

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos