fredag 8 november 2013

Tre saker som gör mig lycklig när jag är sjuk.

vid tangenterna: Jessica kl. 12:31
Det här skulle jag ha postat går, men det glömdes liksom bort. Idag mår jag mycket bättre och försöker få lite plugg gjort! :)

1. Att äntligen få testa Harney & Sons Holiday Tea. Det påminde liiite om Kusmi´s julte, vilket inte är konstigt eftersom de har ungefär samma smaksättning. Dock så upplevde jag det här som snäppet bittrare. Kan det vara att salvian tar större plats i detta? Jag gillade det i a f, men det är nog inte ett te för alla.
Det är lite som jag: Lite knepigt, men när du väl har vant dig så kan du nästan inte låta bli att gilla det. ;) Hähähä.

2. Att upptäcka att det finns nästan en hel säsong av Downton Abbey som jag inte sett. Lyckan! Så himla mysigt. Älskar Downton. Och eftersom vi är ikapp den sjätte säsongen av SoA nu, där allt - ALLT!!! - är KAOS... så är det trevligt med Downton Abbey, där man åtminstone kan vara någorlunda säker på att ingen torteras, kidnappas eller blir skjuten i huvudet under ett avsnitt. Ahhh. Det är bara så... trivsamt.

 3. Min filosoferande knubbis♥ Han är ju bara så bedårande! AAAH! Titta bara på de där utvända tassarna och de vita, långa och tjusiga morrhåren. Han är fortfarande lite uppsvälld av kortisonkuren (som äntligen är helt klar) men det får honom bara att se ännu gosigare ut ju! :D GOSENOSE.

6 kommentarer :

Matilda sa...

Å vänta bara, snart blir det kaos i Downton också tyvärr (om du är på säsongen innan den som går på tv just nu). Inte lika dark shit bro som i Sons men ändå ;)

Puff är verkligen bedårande, lilla knubbisen :)

Jessica on 9 november 2013 kl. 22:07 sa...

Nej, jag är på senaste säsongen, fjärde. Matthew är död and all that :(

Matilda sa...

Hoppas verkligen att det inte händer något lika hemskt som Matthews död i den här säsongen..

Jessica on 11 november 2013 kl. 07:40 sa...

Nej eller hur? Nu räcker det med dödsfall på Downton!

Matilda sa...

Am I crazy eller, borde Mary och Branson hitta varandra i den här säsongen :)

Jessica on 11 november 2013 kl. 10:22 sa...

Nej, du är icke crazy! Jag tycker fasen också det! Hahah! Fast känner man serien rätt så lär det dröja minst en säsong eller åtminstone en julspecial till. OM det ens skulle inträffa!

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos