tisdag 2 oktober 2012

Gråmul och 83 dagar till julafton

vid tangenterna: Jessica kl. 10:55
Jag hann i a f ut och gå innan det här småregnandet som pågår satte igång. Eller, det började droppa när jag var fem minuter hemifrån, så jag kom undan ganska bra. Jag har haft sådan jäkla tur med mina pw´s senaste veckorna. Förra veckan började det hällregna bokstavligt talat så fort jag satte foten innanför dörren tre dagar i rad, haha. Vädergudarna måste tycka att jag förtjänar torra pw´s, helt enkelt. Snela hestar.

Haha, de ringde precis från tre och gav mig något erbjudande som gav mig 3000 fria sms för 99 kr som dras från min pott varje månad (jag har ett sådant abonnemang, alltså). De hade noterat att jag "inte ringer så mycket, utan mest sms:ar". Hahahaha. NO SHIT. Jag är verkligen ingen telefonmänniska. Det är typ min familj (Tobbis inräknad där, förstås) som jag kan prata i telefon med, annars är jag ungefär lika sugen på telefonsamtal som Stålmannen är på att äta kryptonit. Senaste vinkvällen med the usual suspects satt vi och pratade om just det där att det INTE ÄR OKEJ att hålla på och ringa och störa folk, när man lika gärna kan messa och låta personen svara i lugn och ro. Hahaha. Älskar att mina vänner tänker som jag. (Det betyder att de är smarta.) (Hehehe.)
  Anyways så var det en bra deal som jag skulle spara lite monitas på, iofs vet jag inte vad jag ska göra med den där extra potten som blir över eftersom jag inte ringer för den och man inte kan använda den till att köpa appar eller ringsignaler... Hmmmm. Jaja. Det blir bra. Jag gillar tre och har alltid fått hjälp och bra lösningar av dem under de snart 6 år jag varit kund hos dem.

Jaha, det här var ju ett givande inlägg om just ingenting. Nu ska jag göra en smoothie och fortsätta plugga och vänta på mail-svar från NKC om provtider.
bild via weheartit

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos