torsdag 2 september 2010

Jag såg en elefant på vägen hem.

vid tangenterna: Jessica kl. 14:56
På riktigt alltså. Cirkusen är i stan och de slår alltid upp hela tjofräset på idrottsplatsen precis vid oss. Så där stod elefanten och tuggade på lite hö och sparkade lite sådär slött med ena frambenet. Såg ut sådär som elefanter gör i allmänhet. Festliga. Stora. Och söta.
Jag älskade Dumbo när jag var liten. Det kanske är därför mitt hjärta sväller av att se en jätte med tjock, grå hud, snabel och jätteöron?
 Jag är emot djur på cirkus - i synnerhet sådana djur såsom elefanter som verkligen inte känns naturliga i en sådan miljö (hästar och pudlar passar liksom lite bättre in i mallen - och har det mer i sin natur att vilja "leka" och visa upp sig), men jag blev ändå glad av att se den där elefanten. Han eller hon gjorde min dag litegrann.
bild via google


Förresten gymmade jag idag! Yaaaay. En timma på löpbandet. Oh sweet life. Jag visionerade (är det ens ett riktigt ord?) om vårt bröllop. Lite störigt med tanke på att jag FORTFARANDE INTE HAR EN RING PÅ FINGRET (<------ Tobbe, känn hinten). Men ni vet, så som många tjejer i min ålder (och både under och över) kan kolla på bebisar och bara "ååååååååhhh, jaaag viiiill!", så känner jag med bröllop. Mer och mer för varje dag. Haha.

Nu ska jag dricka te, äta lite macka och slöglo på tv! Bisou!

1 kommentarer :

Bunny on 3 oktober 2010 kl. 08:12 sa...

http://katidis.wordpress.com/2010/10/02/jag-anser-att-cirkusdjur-far-illa-och-inte-borde-fa-finnas/

Mvh

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos