fredag 3 september 2010

Den fria rätten att uppdatera sin facebookstatus - med vad man vill

vid tangenterna: Jessica kl. 18:28

Jag är medveten om att det jag kommer göra nu är något av en paradox - men jag tycks ju ha en dragning till dessa (hela jag är en paradox, kan det kännas som), men jag måste bara få knattra ner det här.

Facebook. Oh, som jag älskar detta fantastiska verktyg. Jag var lite skeptisk i början, men ack så snart så blev det en stor del av min vardag - i synnerhet sedan jag blev med BlackBerry och hade ständig tillgång till det.
Det tillhör min morgonrutin att läsa de senaste status-uppdateringarna medan jag äter frukost och kollar på Vakna med The Voice.
Och ja, ibland kan man ju störa sig på folks statusar, det medges. Inget att sticka under stol med. Men något som stör mig ÄNNU mer är - tamtadaaaam! - folk som KLAGAR på folks statusar I SINA STATUSAR.
Jag menar, kom igen.
Idag så var det en som undrade varför en del alltid tycktes vilja tala om för världen att de har tränat - för att sedan upplysa oss om att personen själv minsann hade "vardagsmotionerat" helt gratis, ungefär. Då känner jag lite att jag vill försvara mig. För jag nämner ibland att jag tränat. För det får mig att må bra. Att träna alltså. Precis som en vän till mig som berättar om hur det går för hennes hästar och hur glad hon blir av dem och det som händer när hon är med dem.
Vissa blir glada av att fotografera mat och lägga upp i loggen, etc etc etc.

Just det här provocerade mig lite, med andra ord. Mest för att det låg en så bitter ton i det. Och då har jag svårt att inte provocera tillbaka.
De som klagar på folk som tränar, det är ju de som är sura och bittra över att de själva har så dålig karaktär att de inte gör det själva. De klagar för att dessa statusuppdateringar ger dem dåligt samvete.
Åhhh nej, skrev någon att han/hon var på gymmet? WÄÄÄH-WÄÄH-WÄÄH, "cry me a river, shitface", som en klok man uttrycker det i Not another teen movie.

Så. Dagens ordbajsning över världens största i-landsproblem är avklarad! Nu ska vi ta oss ut till Lisö och fira Jenny!:) BISOU!


Ohhh. Mina kära hantlar. Som jag använder VARJE DAG.
Får det dig att må dåligt? Vill du uppdatera din facebookstatus och gnälla över det nu?

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos