söndag 1 januari 2012

Januari

vid tangenterna: Jessica kl. 19:12

Januari igen, alltså.
För två veckor sedan gick jag på julsemester, en av de absolut bästa någonsin. Den här julen var så bra och fin - magisk! Jag är verkligen på allvar ledsen över att den är över. Imorgon är det back to work som gäller.
Någon slags mjukstart kanske man kan kalla det åtminstone, jag jobbar dagtid måndag och tisdag innan jag är ledig i två dagar innan (begravningsmusik: )jobbhelgen.
Vad har jag nu att se fram emot, liksom? Det är 358 dagar kvar till julafton...

Som alltid vid årsskiftet känner jag (med så många andra) för att satsa på något nytt, något som får inspirationen att blomstra igen. Ett av de flera områden som jag tänker på är webben. Simon tycker jag ska börja twittra. Jag har ju en twitter, men har aldrig riktigt fattat grejen. Jag föredrar facebook, liksom. Annars är jag sugen på att fokusera mer på min tumblr.
... Vi får se vad som händer.¨

Anyways: GOTT NYTT ÅR!
Jag hade en superlyckad och kalasmysig nyårsafton med ett av de härligaste gängen jag vet. Jag är verkligen så glad och känner mig så lyckligt lottad som har så fina, inspirerande och fantastiska vänner, och då menar jag alla, inte bara dem jag firade nyår med.♥
Tolvslagets fyrverkerier såg jag från vår balkong, vi har en bra vy. Årets trend var sådana där thailändska lyktor som man tänder och så flyyyyger de iväg!:D
Hoppas ert 2011 abslutades och 2012 inleddes på ett lika bra sätt. Ta hand om er och låt det nya året bli det då era drömmar går i uppfyllelse.

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos