onsdag 7 december 2011

What´s simple is true.

vid tangenterna: Jessica kl. 22:21
Just nu är jag verkligen bara så slutkörd på jobbet. Helt slut. Är så trött, trött, trött. Det är framförallt de förbannat långa dagarna som kör mig i botten, men överlag så känner jag att den där annalkande julsemestern hägrar likt en juvel där framme. Men måste se till att inte ha såhär många heldagar när nästa schemaperiod kommer upp för granskning. Det funkar inte för mig.
Har såklart en heldag imorgon. Sedan helg. Sedan heldag igen på måndag. Men efter det följer tre lediga dagar (!!) innan det blir en ganska mild jobbhelg rent tidsmässigt - och sedan är det semester. Längtarlängtarlängtar.
Förlåt för gnället och tjatet. Men det är typ att få detta ur mitt huvud och ner på pränt eller inget bloggande alls idag, känner jag. Haha. Surt.

Och på det så har jag sett en människa bli ful inifrån och ut framför mina ögon. Som i den där filmen med Jack Black och Gwyneth Paltrow, ni vet? Där han ser deras inre jag. Och de som har en ful, elak själ är svinfula i hans ögon medan de som är feta och snälla (ja, det är ju ungefär så i filmen) är smala och snygga.
Tänk att någon kan vara så vidrigt falsk att du till slut inte ser det yttre utan bara det fula, patetiska inre som liksom sipprar ut.
Usch.

On a brighter note: jag har haft det mysigt här hemma ikväll! Tobbis har varit på hockey i Stockholm och är nog på ingång när som helst, så jag och katterna har haft slökväll framför tv´n. Jag köpte med mig en ceasarsallad från Konditoriet (fast med vinegrette istället för ceasardressing) till middag och så festade jag till det med lättostkaka med jordgubbssylt till Bonde söker fru. Rock´n Roll!!:D

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos