onsdag 26 januari 2011

Your candle burned out long before your legend ever did

vid tangenterna: Jessica kl. 21:46
(klicka för större)
"Tvillingarna känner man lätt igen på att de plockar med småsaker och skruvar på sig och alltid är i farten, och du har faktiskt svårt att sitta stilla mer än en kort stund. Du travar när du går, om du inte rentav studsar fram på omisskännligt Tvillingvis.
Du viftar och gestikulerar när du pratar, och eftersom du pratar oavbrutet om allt och ingenting med vem som vill höra på, så kan du ibland ge intryck av en väderkvarn! Det är Merkurius som behärskar dig och ger hela ditt liv sin rastlöshet, inte bara kroppsligt utan också själsligt. Du vet litegrann om allt möjligt, men du kan ingenting på djupet. Folk tycker du är kvick och rolig, för ingenting undgår din örnblick.
   Eftersom du är rastlös i sinnet verkar dina handlingar ofta motsägelsefulla, och du ägnar ditt liv åt en ändlös jakt efter något spännande som kan få dig att glömma bort tiden.
Du är klipsk och uppfinningsrik och bara en ständig utmaning kan hålla fast din uppmärksamhet. Och den utmaningen bör vara tillsatt med en stor portion humor, för Tvillingarna är skämtets tecken. Inget kan fånga din uppmärksamhet så som en människa med ett fantastiskt sinne för humor. Du är oftast slank och går nästan aldrig upp i vikt - du far ju omkring hela tiden. Många tvillingar lever "på nerverna" och den nervösa spänningen är Tvillingarnas karakteristiska utstrålning.
Sina sociala kvalitéer till trots så behöver varje tvilling också ibland få gå in i sig själv och fundera över livets allvar för att nå sann uppriktighet och balans."

ÄLSKAR MINA NYA TATUERINGAR.
Stefan är grym! The Man! Han gjorde min allra första tatuering också. Jag älskar att typsnittet på Gemini matchar det som min "namn-tattoo" är i.
Vi gjorde fjädern först - jag stryker foten från värsta stället att tatuera efter det, haha. Handleden kändes som "a walk in the park" efter den. Vi käkade Riesen och snackade skit under timmarna det tog. Hahah. Mysigaste tatueringstillfället ever.

Jag vilar från trappisen idag. Har bränt en massa kalorier med adrenilinkickar istället, haha.

2 kommentarer :

Elin on 27 januari 2011 kl. 09:28 sa...

Alltså... Fjädern! Gud så snygg!

Jessica on 27 januari 2011 kl. 12:47 sa...

Tack! Jag vet! :D Älskar den.

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos