torsdag 20 januari 2011

Dag 19 - Detta ångrar jag

vid tangenterna: Jessica kl. 22:54
Det är bara dumt och onödigt att ångra saker. Puckat rentav, för det är ju inte mycket man kan göra åt saken - gjort är gjort och inte gjort är inte gjort.
Detta faktum hindrar ju dock inte att man likt förbannat känner ånger inför vissa saker som hänt, men jag försöker verkligen - jobbar på - att undvika det.

Jag fick höra om en tjej idag, hon har gjort två av mina tatueringar. Tydligen så har livet inte varit så snällt mot henne de senaste åren - eller så kanske hon och livet har ett ömsesidigt dåligt förhållande, snarare. Hon bor på gatan nu och har helt enkelt hamnat väldigt snett.
Så tragiskt. Just därför tänker jag inte ångra något, för livet har varit väldigt snällt mot mig även om jag ibland har stretat emot och försökt göra livet surt. Livet får mig ändå på rätt spår varje gång - Jag är väldigt lycklig just nu och är väldigt tacksam över det. Tack, Livet. Jag lovar att jag ska försöka att undvika ånger även i fortsättningen - förutsatt att du fortsätter behandla mig väl, förstås. ( ;) )

Tänk ändå att du fortfarande har all tid i världen på dig. Till livet. Ja, du har hela livet på dig. Ta hand om det.           
 Gör misstag, gör om och gör rätt, känn kärleken till de du älskar, skratta minst 10 gånger varje dag, tatuera dig, gör av med pengar på saker du inte behöver (någon gång ibland), var förnuftig men ändå inte för stram mot dig själv, let loose, skaffa barn om du vill och skaffa inte barn om du hellre slipper, drick mjölk med Khalua istället för Oboy till frukost, gör vad du kan för att ta vara på de stunder du har av frihet. Och framförallt - låt ingen annan säga åt dig vad du borde vilja göra - vad fan vet de?
Okej? Vi säger så. Vi skiter i ångern. Vilket tråkigt ämne. Pyttsan.

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos