söndag 16 januari 2011

Dag 13 - Den här veckan (lite försenad)

vid tangenterna: Jessica kl. 18:15
Jag har väl inte haft den mest händelserika veckan, direkt. Men den har inte varit dålig! Hähä...
Jobbkvällar (så jag missade första avsnittet av nya Top model-säsongen - fast såg nu att det går i repris om en timma så veckan äro räddad!;P), bortrensning av det som återstod av julen dvs ljusstakar & julgardiner och ett mögligt Keso-paket som nog var från någon gång kring första advent och Simple Life-dvd:er till frukost eftersom Vakna inte börjar igen förrän imorgon (finally!).
Lilly fyllde 4 år och detta har firats med god mat och Jennys specialare chokladfudge-tårta, Pops ("Tops?", "Nej POPS.", "Okej... Tops...") och LA FAMILIA. Lilly fick "Bolt"  av oss, plus ett Hello Kitty-badskum och en liten häst som kunde gå och gnägga. Mycket avancerat.
Jag har fattat beslut angående att skaffa en trappmaskin också - det är egentligen den enda "träningsapparaten" som är praktiskt i en lägenhet. Promenadband tar kanske inte så mycket plats, men är onekligen smått knepigt att göra osynligt genom att skjuta in under sängen - för att inte tala om en träningscykel.
Veckans upptäckt var att Puff hade mask så nu är det bara att tvinga i kissarna avmaskningstabletter, till deras  bristande entusiasm.

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos