torsdag 27 januari 2011

Glamour Black eller BLACK DRAMA - Tänk att det finns så många nyanser av svart.

vid tangenterna: Jessica kl. 13:30
Igår efter att jag tatuerats så gick jag en vända på stan. Jag behövde köpa ny mascara. Och så står jag där och ska ta min numera ordinarie fransförlängare, Maybellines "The Falsies" i svart, fast den heter ju förstås inte bara Black, utan GLAMOUR BLACK, när jag ser den nya upplagan av den. Den med spetsmönster på locket som har fått det gripande namnet BLACK DRAMA. Den ska tydligen ge dina frasnar en nattsvart nyans. Så jag bestämmer mig för att testa den, bara för att se om det märks någon skillnad. Flaskan är ju lite extra fin, faktiskt. Med spetsmönstret på det rosa/lila, liksom.
Men nu minns jag att jag testade en annan sån där "supersvart" mascara för några år sedan, jag undrar om det inte var... Rimmel? Och det enda jag minns av den är att den var helt jävla hopplös att få bort! Som en vattenfast, fast värre. Inget tog på den, den satt som berget. Och för en vardagsmascara är inte det a good thing, inte för mig åtminstone. När jag kommer hem från jobbet på kvällen vill jag bara få av sminket, fort.
Så vi får se då. Jag ska ta lite lunch nu, sedan sminka mig. Sedan är det väl upp till bevis ikväll.

Förresten så köpte jag en handcreme också, den som är på bilden i den fina pumpflaskan med rosor på. Kunde inte låta bli.

Jag har trampat på trappis i 40 minuter, fixat håret och lagt en order hos e.l.f (som har fri frakt nu igen med koden ALL4FREEEU, tips tips) så jag har varit såååå effektiv idag. Mhmm. Nu är det bara jobb 15-21.30, sedan är det helg. Ohhhjääääh.

1 kommentarer :

Jenny on 27 januari 2011 kl. 17:08 sa...

Jag stod också och kollade på den där
handcremen, men jag stod emot köpimpulsen! *klappar mig själv på axeln* =)

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos