söndag 3 juni 2012

Söndagsfunderingar.

vid tangenterna: Jessica kl. 23:02
God kväll buddies!:)
Hoppas ni har haft en mysig helg, inte trots, utan tack vare regnet. Ibland kan det vara skönt att inte behöva känna sig "tvingad" att ta tillvara på det fina vädret, utan bara kura in sig hemma i soffan istället.
Min helg har gått väldigt fort, det måste jag säga. I fredags jobbade jag hela dagen, sedan har jag haft delat pass både igår och idag. Kändes lyxigt faktiskt! Gymmade efter mitt morgonpass båda dagarna, fast idag var det mest skit med det. Jag hade ont i magen på morgonen, blödde näsblod lagom tills vi skulle öppna incheckningen och hade verkligen ett värdelöst pass i gymmet efteråt. Kroppen var bara så jävla seg. Det är så frustrerande när man är supertaggad i huvudet men kroppen inte är med på noterna what so ever. ARGH.
Den här veckan har jag dessutom ett delmål satt som jag så jäkla gärna vill nå - och som är så nära, men om jag ska vara såhär trög och tung i kroppen i fler dagar så kommer det bli tufft.
MEN: erfarenheten säger mig att ordentligt med sömn kan räcka en lång väg, så förhoppningsvis gör det susen att jag är ledig i två dagar nu.

Jag kan i a f rapportera att min nya måltidsersättning är grym! Riktigt, riktigt god och ger en bra mättnadskänsla. Wihoooo! Älskar att bli positivt överraskad:D

Nu ska jag stänga av datorn och lägga mig tillrätta i sängen.☺ Och så hoppas jag verkligen att min kropp och jag kommer bättre överens imorgon. Gonatt finingar!

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos