onsdag 13 juni 2012

There´s no place like home. Fast Visby visade sin bästa sida idag!

vid tangenterna: Jessica kl. 23:43
HEEEJ!
Åh, jag är så taggad men ärligt talat vågar jag inte slå på min stationära dator och sätta mig att börja mecka med hardcore-bloggande, för då är jag rädd att jag fastnar där framför skärmen halva natten. Jag sätter mig med min nya bebis i soffan istället och fastnar kanske bara till midnatt... Hehe.
Heeeemma!
Jag och Natha har haft en kalasmojsig dag i Visby. Jag är så glad att vi fick till det här lilla studiebesöket just den här veckan också, för det är lugnet före turistinvasions-stormen som råder innanför ringmuren just nu. Nästa vecka sätter det igång på allvar... Vi hade en jätteintressant och trevlig förmiddag på huvudkontoret med tjejerna på ekonomiavdelningen - de är så goa! - och efteråt gick vi och lunchade innan jag äntligen fick visa Natha min favoritplats i Visby: Kränku! ;) Därefter strosade vi runt lite innan vi kilade ner mot hamnen, köpte glass på Glassmagasinet och hängde i solen i drygt 1,5 timmar tills det var dags att gå till båten.
De viktigaste punkterna på en dag i Visby (åtminstone för min del) är därmed avprickade - frukosten på Hamnhotellet inräknad. ☺

Jag minns aldrig vad det här caféet/restaurangen heter, men det ligger precis vid Kränku och har den här mysiga innergården där man kan sitta i solen och höra fåglarna kvittra:) Och så har de de godaste arraksbollarna jag vet!
Kränku-loot: Jag hamstrade Andre Kåppen den här gången! Förra sommaren köpte jag bara en liten påse och det ångrade jag bittert sedan - det är så gooott. Tobbe hade väntat på min tripp till ön också eftersom hans grillkrydda som vi köpte förra sommaren tog slut för ett tag sedan, haha. :)
En trött yours truly imorse innan utcheckning från hotellet.
Den som hade rummet innan mig hade av någon anledning ställt tv´n på att  sättas på klockan 03.05, typ. Wtf?
Oavsett så kom vi ju fram sent (båten lägger till 00.20) och jag vaknar ofta av mig själv stup i ett när jag sover själv, så det var inte p g a just det som jag var så trött - men det hjälpte ju till. Hah.

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos