tisdag 26 juni 2012

Bekvämt & fint.

vid tangenterna: Jessica kl. 16:15
Igår klickade jag hem en liten order från H&M´s rea och idag blev det en liten hos Gina Tricot. Jag hade ju ett mission att hitta en grym maxikjol till sommaren och jag tror att det här kan vara den. Pulia var lämpligt nog i Haninge så hon fick gå in och känna på den, så att jag visste vilket material den är i och vilken storlek som behövdes för att få rätt längd. Så nu är det bara att hålla tummarna! ;)
Necessärerna från H&M är så söta att jag dööör!!! Natha har exakt samma och hon visade och tipsade mig dem när vi var i Visby. :D Bikiniöverdelen har jag redan i marinblått - tycker att det är en så snygg modell och materialet är så skönt (!).

Torun-tunikan har jag redan i vitt med batikmönster och när jag drog på den idag så kände jag bara att "Näe, jag måste fan ha några till!" Haha;) Jag köpte den då när jag var i Haninge för en månad sedan, då tänkte jag att den är bra att ha till att bara slänga över bikinin när man ska till stranden - och det är den ju förvisso, men inser nu att jag kommer använda den mer än vad jag trodde. :)


Här har ni den!☺

0 kommentarer :

 

Dear Jessie Copyright © 2014 First template by Antonia Sundrani Vinte e poucos